Nieuw: Glutenarm en straks Glutenvrij brood

Vanaf 1 februari is verkopen wij ook glutenarm brood.

Na de kerstdrukte zijn wij direct aan de slag gegaan met een aparte ruimte voor onze glutenvrije productie. Door omstandigheden, als bijvoorbeeld pijnlijke pech bij onze aannemer, zijn wij nog niet gecertificeerd als glutenvrij. Wij bakken al wel in deze glutenvrije ruimte en onze recepturen zijn glutenvrij, maar er blijft een kans op kruisbesmetting. En dan zijn wij net zo secuur als met onze biologische certificeringen voor Skal en EKO en zijn wij transparant. Vandaar de vermelding glutenarm, want wij weten hoe nauw het luistert met glutenintolerantie.
Deze broden zijn alleen verpakt en ongesneden te verkrijgen.

We bakken brood met haver, gerst, boekweit, amandelmeel en kikkererwtenmeel, quinoa, teff enzovoort, met of zonder zaden. Ook deze broden zijn zoals mensen dat van ons mogen verwachten. Zonder onzinnige of ongezonde toevoegingen en natuurlijk van alleen biologisch grondstoffen.

Zo werken we ook aan een assortiment glutenarm banket. Pitmoppen, gevulde koeken, een frikandellenbroodje, maar ook speculaas of boterletters, alles kan. En heeft u een verzoek? Kom er maar mee! Gewoon [H]eerlijk!’

Ondertussen werken wij gewoon door aan de certificering,
dus hou Facebook of de site in de gaten.