Certificering

Het bakken van biologisch brood en banket vraagt niet alleen veel kennis van het product en van de te gebruiken grondstoffen, maar ook inzicht in de receptuur. Na een gedegen voorbereiding van een half jaar, zijn wij medio mei 1999 overgeschakeld naar een 100% biologische bakkerij. Inmiddels hebben we dus ruime ervaring in smakelijke, gezonde en biologische voeding.

Wij staan voor [H]eerlijk biologisch brood en meer! Dat ‘meer’ verwijst naar ons uitgebreide assortiment van biologische levensmiddelen in onze winkel, waarmee u uw biologische maaltijd compleet kunt maken.

Certificering
Sinds 13 juli 1999 zijn we door de Skal gecertificeerd en mogen we onze produkten als biologisch verkopen. Ons bedrijfsnummer bij SKAL is 013924. Het groene blaadje is het daarbij behorende logo. NL-BIO-01 is het aansluitingsnummer van de Skal bij de Europese organisatie van Certificeringsinstanties. We staan dus onder voortdurende controle, zodat u als onze klant de zekerheid heeft dat wij uitsluitend biologische ingrediĆ«nten gebruiken.

Onze winkel is sinds enige tijd ook EKO-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ons assortiment voor ten minste 90% gecontroleerd biologisch is en dat wij kiezen voor fair-trade en duurzaam ondernemen. Wij zijn voortdurend op zoek naar allerlei (kleine) dingetjes om de wereld te verbeteren, want verbeter de wereld, begin bij je zelf.

Zo vinden wij het erg fijn als u uw gebruikte zakjes nog een keer gebruikt. Als iedereen dat 1 keer zou doen, scheelt dat al 50% afval. Een wereld te winnen. Ook uw eigen verpakkingsmaterialen en doosjes vullen wij graag.

SKAL – certificering

Geef een antwoord