Winkel

Wij verkopen natuurlijk dagelijks (behalve de zondag en maandag) onze vers gebakken broden. We  bakken  zowel  gist  als  desembroden. Wij  gebruiken  de  biologische  graangist  waardoor  u,  ook  als  u geen  gist  mag, onze  gistbroden wel  mag  eten. In  onze  desembroden  wordt  geen  gist toegevoegd.  Desem  is  gewoon  desem,  nat  als  volkoren  100%  volkoren  is  en  speltbrood  100%  spelt.

Ook  bakken  we  heerlijke glutenvrije broden, broodjes, wraps, pizzabodems en eierkoeken.  Ook in deze broden verwerken we alleen pure biologische grondstoffen. We hebben daar een aparte ruimte voor, bakken dat wekelijks en verkopen het daarna uit de vriezer. Op dit moment (oktober) hebben we ook al glutenvrije speculaas en gevulde speculaas. Erg lekker allemaal.


Naast onze eigen baksels hebben we een vrij compleet assortiment biologische producten. Eigenlijk alles wat de supermarkt  heeft, hebben wij ook, maar dan biologisch. Niet alleen gezonder maar ook lekkerder.

Bij de inkoop letten wij erg op de ingrediënten. Want alleen biologisch vinden wij niet genoeg. Bijvoorbeeld: Jam hoort volgens ons gewoon puur te zijn, zonder suiker, zonder water waaraan dan vervolgens weer verdikkingsmiddelen  toegevoegd worden. Onze jam is dan ook duurder, maar je weet dan wel dat je iets goeds hebt.

Naast de droogwaren hebben we ook groentes, fruit, kaas, vlees, vis, zuivel en eieren. De kaas en het vlees komen van Boerderij Bleijendijk uit Vught, waar de koeien lekker buiten in de wei lopen waar volop gras en kruiden te eten valt en af en toe komen ze dan onze camper tegen als we aan het bakken zijn in het bakhuisje. Na een goed leven gaan ze naar de slager en wordt het vlees gelijk ingevroren waardoor er geen E-nummers in hoeven. Voor groentes zijn wij ook voortdurend op zoek naar kleinere lokale bedrijfjes. Juist de kleine bedrijfjes staan ook achter onze filosofie, zie op de pagina leveranciers van wie we rechtstreeks betrekken.

Is er iets wat u nodig hebt en wij hebben het niet in onze winkel op voorraad, dan willen we dat graag voor u bestellen!

Ook kunt u via ons een groente en/of fruittas (Vitatas) bestellen. Tevens zijn wij het adres voor een uitgebreid ontbijt, een verzorgde lunch, maar ook voor uw belegde broodjes en een heerlijk broodje gezond kunt u bij ons terecht.